Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIJVEN DIE EFFICIËNTIE WILLEN

Op zoek naar software voor verhuurbedrijven?
Want je wilt jouw bedrijf ook efficiënt aansturen?
En je wil dit graag doen met een innovatief en toekomstgericht pakket?

 

Dan zijn wij jouw partner!

Met onze software voor verhuurbedrijven kan je de efficiëntie van je bedrijf verhogen. Want wij zorgen minder administratie en een goede planning. En daardoor werk je niet sneller maar ook goedkoper. Wat op zijn beurt leidt tot meer winst. Dus laat je inspireren door onze innovatieve software voor verhuurbedrijven!

Want wij hebben veel kant-en-klare software voor verhuurbedrijven. En we hebben meer dan 40 jaar praktijkervaring op de teller.

rental offimac clients

KRACHTIGE SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIJVEN VAN A TOT Z

Onze software voor verhuurbedrijven is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En meer specifiek op het Business Central softwareplatform. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor MKB-bedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor verhuurbedrijven bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat van de verhuur ingericht is. En veel kant-en-klare functionaliteiten bevat die je snel in gebruik kunt nemen. Zodat maatwerk niet nodig is. En je snel kunt schakelen door een kortere implementatietijd. Bovendien kan je onze software voor verhuurbedrijven makkelijk uitbreiden met onze andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer. Want ook dat zijn bouwstenen voor een goed digitaal systeem.

De Offimac software voor verhuurbedrijven ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Ons softwaresysteem vermindert de administratie, verbetert de uw interne werking van je processen en helpt je kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor verhuurbedrijven is een geïntegreerde oplossing voor MKB-bedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bedrijven kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor verhuurbedrijven:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONZE SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIJVEN IS MODERN, MOBIEL EN MODULAIR

Als u software voor verhuurbedrijven wil implementeren in uw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen binnen uw bedrijf gerealiseerd worden. U kan kiezen voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van uw bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseer je pas als al uw afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan je dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al je afdelingen aan te sturen. Want zulke oplossing biedt grote voordelen.

Daarnaast is het vandaag de dag ook een absolute must dat software voor verhuurbedrijven mobiel is. Want meer en meer werk gebeurt mobiel. 

Onze software voor verhuurbedrijven is ontwikkeld voor moderne bouwbedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunnen bedrijven gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werk ook jij waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En ben je op de baan werkt je waarschijnlijk op tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat je steeds heel makkelijk aan informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

rental offimac business central rental software

Je kan ons verhuursysteem modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want veel medewerkers zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software voor verhuurbedrijven zich aan al naargelang het toestel en de plek waar je medewerkers werken. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat jouw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als je zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap wilt laten groeien? Dan zit je zeer goed bij ons! 

Deze mobiele eigenschappen dankt onze software voor verhuurbedrijven aan de sterke fundamenten waarop onze toepassingen gebouwd zijn: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan je zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

TWAALF VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIJVEN

Onze software voor verhuurbedrijven is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor MKB. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor verhuurbedrijven:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT, PARTNERS VOOR SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIJVEN

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor verhuurbedrijven zit u goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd. Wij kennen de verhuur. En we luisteren al meer dan 40 jaar naar klanten hoe we hen vandaag en morgen kunnen helpen.

ANDERE ICT-OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE TOEPASSINGEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de verhuursector. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel van onze aanpak is dat dit zorgt voor kwaliteit. En dat het bouwbedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

gewezen Algemeen Directeur, Eurorent

GECONTACTEERD WORDEN?